diner

Menu's koksopleiding

Week 

Dinsdag en Vrijdag

Woensdag en Donderdag

  2

Waldorfsalade
Kip met cornflakes
Gaufrette aard. / gebr. andijvie
Fruittaartje

Timbale van eendenlever met eendenmaagjes
Geb. fazant met jus
Paddenstoel aard./ zuurkool
Ananastaartje met sobet ijs

 woe vol

 

   3

Aardappelsoep
Sucadelap
Dauphine aard./ snijbonen
Appelbeignets

Aardappelsalade met langoustines
Gebr. kalfswangen
Dauphine aard. / gev. groene kool    vol
Risoleé met bosbessencompote  

  4

Nicoise salade
Picata van varkensvlees
Chateau aard./ pak soi Wittekoolsalade
Petit four

Risotto met gamba s
Hazenrug met basilicumsaus
Aard. brioche/ gest. peer
Wittekool salade
Lopen chocolade taartje

  6

Heldere bouillon
Slibtong
Spinazie / gratin dauphinois aard.
Gem. salade
Creme karamel

Heldere bouillon      woe vol
Zeebaars / paling
Gratin dauphinois aard. / groente taart
Gepocheerd schuim vanille saus

  7

Russische salade
Gesmoord konijn    Vrij vol
Aard. puree / Chinese kool met kerrie
Chocolade bavarois

Carpacio van zeeduivel met citroen
Konijnenrug filet   
Groene tagliatelle / prov. tomaat
Chocolade bavarois met sinassappel

  8

Groente bouillon met kipquenelle
Coq au vin   Vrij vol
Stro aard. / Ratatouille
Tropisch fruit met sabayon

Souffle van vis 
Gev. kalfsonderrib
Gepofte aard. / ratatouille
Tropisch fruit met sabayon

   10

Gevogelte salade
Geb. bief tartaar
Get. aard./ doperwten au beurre
Appelflap met vanille-saus

Tartaat van tonijn
Lamsworstje Hollandaise saus
Polenta  paprika coulis/ tomaten salade
Geitenkaas taartje

 

3 gangen menu voor € 12.50 p.p exclusief drank  Maximaal 12 gasten Aanvang 19.00 uur

     

15 jaar Smink Culinair

Reserveren kan weer voor het diner tijdens de koksopleiding.