diner

Menu's koksopleiding

Week 

Dinsdag en Vrijdag

Woensdag en Donderdag

  46

Kippenbouillon met vermicelli
Geb. kogelbiefstuk met kruidenboter   
Geb. Kriel / gek. bonen
Soesjes met vanille-ijs choc.
Vrijdag vol

Lamstongetjes met madeirasaus
Varkens bereiding
Aard. puré / broccoli met botarga      
Soesjes met koffie-chocolade mousse  
Woensdag vol     

   47

Grapefruit cocktail
Kotelet bonne femme vrijdag
Knolselderij salade       VOL
Flensjes met vanille ijs

Galantiene van kip    VOL
Lamshaasjes met gnocchi
Gev. Pak soi / knolselderij salade
Tamme kastanje mousse met rum

  48

Tomatensoep
Kippenbout   Vrijdag vol
Aard. kroketjes / gebr. andijvie
Rijstpudding met rode vruchten

Courgettesoep
Piepkuiken Hollandaisesaus
Aard. kroketjes / kardoen met kaas
Terrine van kernheim en hütenkäse

 

  49

Tomatenbouillon met concassé
Gegr. tonijn met kerriesaus
Tagliatelle / bleekselderij
Fruitsalade met sorbetijs

Raviolies met spinazie en roquefortsaus
Gek. tamme eendenbout
Tagliatelle / groentestrudel 
Perentaartje

  50

Garnalen salade
Cordonbleu    vrijdag VOL
Duchesse aard. / spruiten met spek
Kaneel bavarois

Kreeften cocktail
Gev. Lamsschouder rozemarijn jus
Spätzle met spek / witlof tarte tatin
Baba rum

  2

Waldorfsalade
Kip gepaneerd met cornflakes
Gaufrette aard. / bloemkool bechamel
Fruittaartje

timbale van eendenlever met wijngelei eendenmaagjes
Geb. fazant met jus
Paddenstoel aard. / zuurkool
Ananastaartje met sobet ijs

   3

Aardappelsoep met soepstengel
Sucadelap
Dauphine aard. / snijbonen
Appelbeignets

Aardappelsalade met langoustines
Gebr. kalfswangen   Donderdag Vol
Dauphine aard. / gevulde groene kool
Risoleé met bosbessencompôte

 

3 gangen menu voor € 12.50 p.p exclusief drank  Maximaal 12 gasten Aanvang 19.00 uur

     

15 jaar Smink Culinair

Reserveren kan weer voor het diner tijdens de koksopleiding.