diner

Menu's koksopleiding

Week 

Dinsdag en Vrijdag

Woensdag en Donderdag

  41

Huzarensalade
Varkensmedaillons met jägersaus
Carré aard./gegr. witlof
Sinaasappelbavarois

Rode bieten salade met haring
Varkenshaasmedaillons diable jägersaus
Carré aard. / gev. courgettebloemen
Tarte tatin

   42

Champignonsoep
Wiener schnitzel
Friet / knolselderij pakketje / appelcompote
Karnemelk ijs

Timbaal van zeefruit
Tamme eendenborst met bordelaisesaus
Maiskoekjes/ gr. linzen / compote
Kersen clafoutis  

  44

Italiaanse salade met domino
Gegr. kipfilet met portsaus
Pilav rijst /gev. courgette
Sorbet ijstaartje met room 

Ham choud froid
Gegr. parelhoenderfilet en poot bearnaisesaus
Wilde rijst / gev. courgette
Roqueforttaartje met peer en gember

  45

Vlees kroket
Gepocheerde vis met witte wijn saus
Peterselie aard./ gegl. wordtelen
Karamel pudding 

Paté a croute met Monegaskische uien
Gepocheerde forel papillot witte wijnsaus
Peterselie aard. / aubergine taartje
Sorbetijs met schuim en coulis

  46

Kippenbouillon met vermicelli
Geb. kogelbiefstuk met kruidenboter
Geb. kriel / gek. bonen
Soesjes met vanille-ijs choc. saus 

Lamstongetjes met madeirasaus
Varkens bereiding
Aard. puré / broccoli met botarga
Soesjes met koffie- choc. mousse

 

  47

Grapefruit cocktail
Kotelet bonne femme
Knolselderij salade
Flensjes met vanille-ijs

 

Galantine van kip
Lamshaasjes met gnocchi
Gev. paksoi / knolselderij salade
Tamme kastanje mousse met rum 

   48 

Tomatensoep
Kippenbout
Aard. kroketjes / gebr. andijvie
Rijstpudding met rode vruchten

Courgettesoep
Piepkuiken poêleren met hollandaisesaus
Aard. kroketjes / kardoen met kaas
Terrine van kernheim en hütenkäse

 

 

3 gangen menu voor € 12.50 p.p exclusief drank  Maximaal 12 gasten Aanvang 19.00 uur

     

15 jaar Smink Culinair

23 september open dag in de vernieuwde sfeer. Gratis workshops van 10.00 tot 16.00 uur.
o.a. Suikertechnieken, kooktechnieken, tafel etiquette, wijnproeven etc.
Bel ons voor info en aanmelding (beperkte groepen)

Voor nadere info Klik Hier