09kreeft
02ui
03aardbei
13
test
08toetje
vuur
06mes
07wortel
12
10
11
01ei
05bord
IMG 1553
04aardbei

Voor wie:
Voor diegene die al wat ervaring heeft in de keuken, die koken als hobby heeft of de basiscursus heeft gevolgd.

Wanneer: 
Cursus start; september bij voldoende deelnemers min. 8 maxi. 12 personen
4 lessen van 18.30 t/m 22.30 uur.

Start: 4 - 11 - 18 en 25 september 2017

Thema's: 
Vlees, vis, wild, gevogelte en groente en aardappelen.
Fileren, vullen en bereiden van de ingrediënten.
Iedere les wordt er een 3 gangen menu gekookt en gegeten.

Prijs: 
€ 215,- voor 4 lessen
Inclusief maaltijd, koffie, 1 consumptie tijdens de bereiding en recepten.
U kunt zich alleen voor alle vier de lessen inschrijven.

volgende cursus september 2018

     

15 jaar Smink Culinair

23 september open dag in de vernieuwde sfeer. Gratis workshops van 10.00 tot 16.00 uur.
o.a. Suikertechnieken, kooktechnieken, tafel etiquette, wijnproeven etc.
Bel ons voor info en aanmelding (beperkte groepen)

Voor nadere info Klik Hier